HUHTIKUUN SÄHKÄRI
KILPAILUT KAUDELLA 2023-2024

Liiton kilpailujen järjestäjät on vahvistettu ja järjestäjiin on oltu yhteydessä. Kilpailukalenteri on julkaistu liiton nettisivuilla ja tapahtumat siirtyvät automaattisesti liiton tapahtumakalenteriin, kun hakemukset on hyväksytty Taikkarissa.

Seurakilpailuhaku kaudelle 2023-2024 on nyt auki. Liiton kilpailukalenterin kilpailut ovat prioriteettilistalla ensimmäisinä ja seurakilpailuhaussa etusijalla ovatkin ne seurat, jotka ovat valmiita toimimaan myös liiton kilpailukalenterin kilpailuiden järjestäjinä. 

PASSIEN MYYNTI AVATTU 3.4.2023

Luistelupassien myynti kaudelle 2023-24 on nyt avattu ja uusi passikausi alkaa 1.5.2023. Passeja myydään erikseen kilpaileville urheilijoille, harrastajille, toimihenkilöille ja luistelukoululaisille. Jokaisella Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla voimassa oleva luistelupassi. Passin ostamalla luistelija tai toimihenkilö sitoutuu myös noudattamaan Taitoluisteluliiton kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta. Lisäksi jäsenseurojen harjoituksiin osallistuminen vaatii urheilutapaturmavakuutuksen. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus.

Lisätiedot passien hankinnasta ja muista käytännönasioista löydät Täältä

KILPAILUYKSIKÖT KAUDELLE 2023-2024

Lohkojakoja varten luistelija- ja joukkuetiedot tulee olla kunnossa Taikkarissa 31.5. mennessä kaikkien niiden osalta, joilta seuraavan kauden tavoiteltu sarja on jo tiedossa. 

HAKU LIITON TYÖRYHMIIN

Haku liiton työryhmiin on avattu. Työryhmät toteuttavat liittohallituksen laatimaa strategiaa ja antavat ehdotuksia strategian kehittämiseen oman toimintasuunnitelmansa mukaisesti. Työryhmät toimivat vahvasti sekä liittohallituksen että operatiivisen toiminnan tukena valmistelutyössä. Toivomme laajasti lajiemme asiantuntijoita mukaan kehittämään suomalaista taitoluistelua!

Hae työryhmään


HAKU LEIRITYKSIIN

Haku suosittuihin Taitoluisteluliiton ja Vierumäen yhteistyössä järjestämiin toisen asteen- ja yläkoululeirityksiin aukeaa huhtikuun aikana. Leirityksissä on useita vaihtoehtoja niin yksin- kuin muodostelmaluistelijoille.

Lisätietoja kaikista leirityksistä täältä

Muodostelmaluistelun PRO-leirityksen haku aukeaa huhtikuussa. Pro-leiri on tarkoitettu SM-noviisisarjassa kilpaileville joukkueille, joilla on tavoite ja mahdollisuus edetä kohti oman sarjansa kärkeä ja SM-juniorisarjaa. 

Lue lisää.

KIITOS VALMISTUVILLE LUISTELIJOILLE
Taitoluisteluliitto kiittää kaikkia luistelu-uransa päättäviä, valmistuvia luistelijoita. Toivottavasti harrastus on antanut mukavia muistoja, iloa, opettavia kokemuksia ja hyviä ystäviä.  
 
Liiton nettisivuille on koottu paljon tietoa siitä, miten lopettamispäätöstä voi käsitellä ja mitä vaihtoehtoja on halutessaan jatkaa lajissa eteenpäin. Harrastus voi jatkua esimerkiksi arvioijana, valmentajana tai erilaisissa vapaaehtoistehtävissä.

TAIKKARIKOULUTUS

Seuroille järjestetään toukokuussa Taikkarikoulutuksia Teamsin välityksellä. Koulutukset on jaettu lajikohtaisesti ja koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki Taikkarin käyttäjät. Erityisesti kaikkien uusien seuratoimijoiden suositellaan osallistuvan koulutukseen.

Taikkarikoulutuksen ajankohdat:

MUODOSTELMALUISTELU /Kilpailuyksikön hallinnointi ja ilmoittaminen kilpailuihin
Keskiviikko 24.5. klo 9.00-10.00
Keskiviikko 24.5. klo 17.00-18.00

YKSINLUISTELU /Kilpailuyksikön hallinnointi ja ilmoittaminen kilpailuihin
Torstai 25.5. klo 9.00-10.00
Torstai 25.5. klo 17.00-18.00

Ilmoittautumiset ja lisätiedot liiton tapahtumakalenterin kautta.

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. voi järjestää hauskaa yhteistä tekemistä seuran omille jäsenille. Lisäksi päivä tarjoaa mahdollisuuden tehdä omaa lajia ja toimintaa tutuksi esimerkiksi pop up -tapahtumalla, avoimilla treeneillä tai lajikokeilulla.  

Tapahtumia voi ilmoittaa karttapalveluun, jonka avulla ihmiset ympäri Suomen voivat hakea ja löytää itselleen sopivia tapahtumia.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

22.4. Seuraseminaari, kevätliittokokous ja gaala 
19.5. Hyvinvoiva valmentaja -päivä (yhteistyössä STAV:n kanssa)
20.5. Vahvana vauhdikkaamminworkshop 
12.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #1, Vierumäki 
13.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #2, Vierumäki 
14.8. Seuratoimijoiden viestintäkoulutus 
26.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #1, Espoo

Ilmoittautumiset ja lisätiedot liiton tapahtumakalenterin kautta.

ilo • kannustus • turvallisuus • tavoitteellisuus
Suomen Taitoluisteluliitto | stll.fi | skatingfinland.fi | instagram | facebook