KESÄKUUN SÄHKÄRI
ILMOITTAUDU MUKAAN HIPPO-LUISTELUKOULUN JÄRJESTÄJÄKSI

Suomen Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä aloittavat monivuotisen yhteistyön, jossa tarjotaan maksuttomia neljän kerran Hippo-luistelukouluja valtakunnallisesti. Suomen Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä vastaavat kustannuksista. Seurat voivat ilmoittautua Hippo-luistelukoulun järjestäjäksi tämän linkin kautta. Tarkemmat ohjeet lähetetään seurojen yhteyshenkilöille.

SEURAKILPAILUT

Yksinluistelun ja muodostelmaluistelun seurakilpailukalenterit järjestäjillä on julkaistu liiton sivuilla. Kiitos kaikille seurakilpailuja hakeneille seuroille! Muutaman kilpailun osalta on tarve täydennyshaulle. Ensimmäinen täydennyshaku yksinluistelun senioreiden, junioreiden ja debytanttien aloituskilpailujen osalta on käynnissä 4.6. asti Taikkarissa. Toinen täydennyshaku seurakilpailujen (lokakuu-maaliskuu) osalta toteutetaan elokuussa. Toivottavasti täydennyshaun kautta löydämme järjestäjät vielä lopuillekin seurakilpailuille. 

KILPAILUVAATIMUKSET

Muodostelmaluistelun kilpailuvaatimukset kaudelle 2023-2024 on myös julkaistu liiton sivuilla. Yksinluistelun kilpailuvaatimukset julkaistaan kesäkuun aikana. ISU:n Advanced Novice vaatimusten mukaisesti myös kotimaassa kaudella 2023-2024 on yksinluistelun SM-noviisien vapaaohjelmassa vaatimuksena koreografinen liikesarja (ChSq) askelsarjan sijaan.

VALTAKUNNALLINEN LEIRITYS KAUDELLA 2023-2024
Valtakunnallisen leirityksen toinen leiritysvuosi on alkamassa. Leiritys on tarkoitettu alakouluikäisille 7-12 -vuotiaille (syntyneet. 2011-2016) luistelijoille. 

Seura ilmoittaa leirityksiin valitsemansa luistelijat ja varaluistelijat, seurakiintiönsä mukaan 14.6.2023 mennessä Taikkarin kautta. Seurojen yhteyshenkilöille on lähetty tarkemmat ohjeet sähköpostitse 31.5..
 
Seurakiintiöt ja leiritysaikataulut on julkaistu liiton nettisivuilla.

VARAINHANKINTAA SEUROILLE
SEUROJEN JÄRJESTÄMÄT SUORATOISTOT KILPAILU- JA NÄYTÖSTAPAHTUMISTA

Suomen Taitoluisteluliiton suoratoistokanava SkatingFinlandLive.fi on jatkossa kaikkien Taitoluisteluliiton jäsenseurojen käytössä. Tämä helpottaa lajifaneja, jotka löytävät kaikki taitoluistelu- ja muodostelmaluistelutapahtumat samalta alustalta.  

Seuran tehtävänä on sopia suoratoistettavasta tapahtumasta palvelualustan tarjoajan SolidSportin kanssa, joka huolehtii katselumaksujen laskuttamisesta. Seura hankkii myös suoratoiston tuotannon, joissa voidaan käyttää joko omia tai liiton neuvottelemia sopimuksia. Taitoluisteluliitto on neuvotellut valmiiksi suoratoistojen tuotantohintoja erilaisiin kilpailu- ja näytöstapahtumiin. Tämä hinnasto lähetetään seurojen yhteyshenkilöille.

TAITOLUISTELULIITON NÄKYVYYSPAKETIT

Taitoluisteluliitto tarjoaa tulevalla kaudella seuroille varainhankintamahdollisuutta suoratoistoissa, mediakuutiossa ja skatingfinland.fi-sivulla. Liitto hoitaa mainosten hallinnoinnin skatingfinland.fi –sivuille ja skatingfinlandlive.fi-kanavalle. Lisätiedot ja materiaali toimitetaan seurojen yhteyshenkilöille sähköpostitse.

HEIJASTINVARAINHANKINTA

Suomessa tehty pehmoheijastin on pimeällä liikkumisen perusta. Iloinen ja pirteästi heiluva valontuoja, joka näkyy kauas ja tuo turvallisuutta.

Saintex Oy tarjoaa seurallenne mahdollisuuden tilata persoonalliset heijastimet esim. kerryttämään varoja kisamatkoja tai tarvikehankintoja varten - ja tietenkin seuranne jäsenten turvaksi pimeän aikaan. 

FINLANDIA TROPHY ESPOO FANIPÄIVÄ 7.10.

Lauantaina 7.10.2023 järjestetään edellisinä vuosina suuren suosion saavuttanut fanipäivä, jossa osallistujat pääsevät viettämään mukavaa päivää muiden, ympäri Suomea tulevien taitoluistelevien lasten ja nuorten kanssa. Fanipäivän aikana osallistujat tapaavat Suomen taitoluistelun maajoukkueen urheilijoita ja pääsevät tietenkin nauttimaan jännittävistä kilpailusuorituksista. 

Ilmoittaudu mukaan 1.6. lähtien.

ALL EVENT-LIPPUJEN KAMPANJAETU VOIMASSA 15.6. ASTI

Ostamalla Finlandia Trophy Espoo ja Grand Prix Espoo -tapahtumiin aikuisten all event -lipun saat kaupan päälle maukkaan edun. Etuun kuuluu Finlandia Trophy Espoossa tapahtuman virallinen Finlandia Trophy -leivos ja kahvi sekä Grand Prix Espoon yhteydessä kolmen ruokalajin menu katsomoravintola Marioksessa. Osta omasi heti sillä kampanja on voimassa 15.6. asti. Kampanjan jälkeen lähetämme ruokailun varauslinkin all event -lipun ostajille.

Lippukauppaan

NEULO LAPASET MITALISTEILLE

Neulominen on nyt HOT! Neulomisharrastus on kasvanut viime vuosina, kun koronan aiheuttama epävarmuus sai monet tarttumaan puikkoihin.  Haastammekin nyt kaikki taitoluistelufanit neulomaan lapasia Finlandia Trophy Espoo ja Grand Prix Espoo kilpailijoille. Onnekkaimmat neulojat pääsevät itse luovuttamaan taideteoksensa kilpailun voittajille. Lähetä lapaset meille 29.9. mennessä.

LIITTO ON LANSEERANNUT TIKTOK-KANAVAN @SKATINGFINLANDFI

Kanava otetaan aktiiviseen käyttöön syksyllä. Millaista sisältöä haluaisit nähdä liiton TikTok’issa? Tavoitteena on, että myös seurat ja luistelijat pääsevät tuottamaan materiaalia tulevaisuudessa kanavallemme. Tästä luvassa lisätietoa myöhemmin.  

Ps. Kanavalle saattaa tipahtaa materiaalia ennen syksyä, joten tili kannattaa laittaa jo nyt seurantaan! 

ANNE FAGERSTRÖM ELÄKKEELLE

Taitoluisteluliiton pitkäaikainen kilpailupäällikkö Anne Fagerström jää juhannuksesta kesälomalle ja tämän jälkeen viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Läksiäisiä pidetään elokuussa. Jatkossa kilpailupäällikköjä on kaksi ja heillä kummallakin on omat lajivastuualueensa. Laura Tykkyläisen vastuulla on yksinluistelun, jäätanssin ja pariluistelun toiminta. Nina Gustafssonin vastuulla on muodostelmaluisteluun liittyvät asiat.  

TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

12.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #1, Vierumäki 
13.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #2, Vierumäki 
14.8. Seuratoimijoiden viestintä- ja markkinointikoulutus, Teams / Helsinki
26.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #1, Matinkylä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot liiton tapahtumakalenterin kautta.

TOIMISTO LOMAILEE 24.6. - 31.7.
ilo • kannustus • turvallisuus • tavoitteellisuus
Suomen Taitoluisteluliitto | stll.fi | skatingfinland.fi | instagram | facebook