ELOKUU 2023
Syysliittokokous ja liittohallituksen jäsenvalinnat

Suomen Taitoluisteluliiton sääntömääräinen syysliittokokous järjestetään lauantaina 28.10.2023 Taitotalossa (Valimotie 8, Helsinki). Sääntöjen mukaisesti liiton jäsenseurojen tehtävänä on esittää hallitukseen jäseniä erovuoroisten tilalle. Ehdotukset tulee jättää liitolle 24.9.2023 klo 20 mennessä. 

Lisätietoja täältä.

Seurojen lipunmyyntikampanja jatkuu 30.9.2023 asti
Saatujen toiveiden perusteella pidennämme elokuun alussa alkanutta lipunmyyntikampanjaa Finlandia Trophy Espoo- ja Grand Prix Espoo –kilpailuihin syyskuun loppuun asti. 

Kaikki kampanjassa mukana olevat seurat saavat 5 % provision kaikista myymistään lipuista. Tämän lisäksi suhteessa jäsenmääräänsä nähden eniten lippuja myynyt seura palkitaan 1000 € stipendillä.
GP Espoo tapahtumakohtaiset liput myyntiin

Maailman huiput kokoavan taitoluistelun Grand Prix Espoo –kilpailun tapahtumakohtaiset liput tulevat myyntiin 1.9.2023 klo 10.00. SET1 –liput sisältävät miesten yksinluistelun ja parit ja SET2 –liput sisältävät naisten yksinluistelun ja jäätanssin. 

Hanki lippusi ajoissa Ticketmaster.fi.

Pojat jäällä -aamuharjoituksissa vielä tilaa

Kaikille B-silmuista ylöspäin kilpaileville pojille järjestetään maksuton yhteinen, viikoittainen aamujää Pirkkolassa. Valmentajana toimii Ari-Pekka Nurmenkari.  

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä. 

KILPAILUASIAA
Eettinen vakuutus

Kotimainen kilpailukausi alkaa pian aloituskilpailuilla. Kaikkien kilpailunjärjestäjien tulee näin kauden alussa allekirjoittaa taas Eettinen vakuutus. Eettinen säännöstö löytyy täältä. Allekirjoitettu liite tulee palauttaa tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin ennen kilpailutapahtumaa. 

Seurakilpailuiden täydennyshaku on käynnissä

Yksinluistelussa Taikkarissa ovat haettavissa seuraavat kilpailutapahtumat: 
24.–26.11. Seniorit LO, Juniorit LO, Noviisit ja A-silmut 
19.21.1. A-silmut, B-silmut, Tähtijuniorit ja Tähtiseniorit 
8.10.3. SM-seniorit, SM-juniorit ja A-silmut 
 
Lisäksi yksinluistelussa sekä muodostelmaluistelussa seurakilpailua voi hakea muuhun ajankohtaan ja vapaavalintaisille sarjoille. Nämä hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti, ja voidaan hyväksyä, mikäli kilpailu sopii kilpailukalenteriin liiton kilpailut ja muut seurakilpailut huomioiden.

Yksinluistelun, pariluistelun ja jäätanssin ohjelmatietojen päivittäminen Taikkarissa

Muistattehan päivittää näin kilpailukauden kynnyksellä luistelijoiden ja parien eli kilpailuyksiköiden ohjelmatiedot ajan tasalle Taikkarissa. Erityisen tärkeää on, että yksinluistelun sarjoilla Noviisit, Debytantit ja A-silmut on lisätty uudetPose” eli liukuelementit vapaaohjelmaan oikeisiin kohtiin. Oikeat elementit auttavat merkittävästi tuomareita ja teknisiä työssään. Kiitos, että päivitätte elementtilistat kuntoon! 

FSM-tuloslaskentapalvelu

Yksinluistelun, pariluistelun ja jäätanssin FSM-tuloslaskentakoulutus järjestettiin seuroille 29.8.2023. Koulutuksen tallenne, ohjeita ja FSM-materiaalia on julkaistu liiton sivuilla. 


Koulutuksen tallenne on erityisen tärkeää ja hyödyllistä katsoa, mikäli seuranne on järjestämässä kilpailuita tällä kaudella. FSM-tulospalveluun liittyvissä kysymyksissä auttaa liitossa Mika Laitinen.

VALTAKUNNALLISIA KAMPANJOITA
Valmentajan päivä 25.9. #kiittikoutsi

Kiitä Valmentajaa päivää vietetään 25.9. viidettä kertaa. Lähetä sinäkin kiitoksesi valmentajalle, joka innostaa ja motivoi niin urheiluharrastusta aloittavia kuin huippu-urheilijoitakin. 

Aineistot somejulkaisuihin täältä.

Tiistaina 26.9. liputetaan jälleen #seurapaitapäivää

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. Tiistaina 26.9. juhlitaan seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne. 

Haastamme teidät mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. 

Aineistot somejulkaisuihin täältä.

Tapahtumakalenteri

16.9. Muodostelmaluistelun tuomaritapaaminen 
23.9. Jäätanssin arvioijien tapaaminen ja uusien koulutus 
18.9. ja 2.10. Työelämätaitoja valmentajille 
5.10. “Menestystä etsimässä” täydennyskoulutus Finlandia Trophy Espoon yhteydessä 
6.–8.10. Finlandia Trophy Espoo 
7.10. Finlandia Trophy Espoo fanipäivä, Espoo Metro Areena 
21.10. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #3, Kuortane 
22.10. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #4, Kuortane 
28.10. Syysliittokokous, Taitotalo, Helsinki 
17.–19.11. Grand Prix Espoo

Ilmoittautumiset liiton tapahtumakalenterin kautta.

ilo • kannustus • turvallisuus • tavoitteellisuus
Suomen Taitoluisteluliitto | stll.fi | skatingfinland.fi | instagram | facebook