UUTISKIRJE SÄHKÄRI
MARRASKUU 2023

Olemme päivittäneet liiton uutiskirjeen rakennetta seuratoimijoiden palautteiden perusteella. Sähkäri on nyt jaettu eri teema-alueisiin, jotta kukin seuratoimija tai taitoluistelu parissa toimiva henkilö löytäisi juuri häntä koskevat asiat helpommin.

Palautetta voi laittaa osoitteeseen media@stll.fi

AJANKOHTAISTA
Syysliittokokous ja hallitusvalinnat

Suomen Taitoluisteluliiton sääntömääräinen syysliittokokous järjestettiin lauantaina 28.10.2023 Helsingissä. Kokouksessa valittiin hallitusjäsenet erovuoroisten tilalle seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Henkilövalintojen lisäksi käsiteltiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024. 

Jatkokaudelle liittohallitukseen valittiin Mika Saarelainen Helsingistä, Nina Dahlström-Weber Helsingistä ja Nina Salmela-Mäkelä Kouvolasta sekä uudeksi liittohallituksen jäseneksi kahdeksi vuodeksi Anu Niiniranta Kaarinasta. 
 
Hallitusjäseninä vuoden 2024 loppuun jatkavat Sini Aarnio-Kurki Espoosta, Virpi Hurri Lahdesta, Anna Kuusniemi-Laine Espoosta ja Tomi Vähä-Ruohola Tampereelta. Jouko Pitkänen jatkaa liiton puheenjohtajana.  

Äänestä vuoden sykähdyttävintä urheiluhetkeä

Jäätanssipari Juulia Turkkila ja Matthias Versluis on ehdokkaana Urheilugaalan Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki kategorian äänestyksessä. Upea jäätanssiparimme toi 28 vuoden tauon jälkeen Suomeen EM-pronssia haltioituneen kotiyleisön edessä Espoossa 28.1.  Jotta Juulia ja Matthias nähdään kilpailun finaalissa, on tärkeää, että käymme kaikki antamassa äänemme tälle upealle parille.

Käy siis antamassa äänesi Urheilugaalan nettisivujen kautta. Pitkän listan äänestysaika on 1.11.–30.11.

KILPAILUTOIMINTA
Yksinluistelun seurakilpailukalenteri on päivitetty

Yksinluistelun seurakilpailukalenteri on päivitetty 23.10. Kalenteriin on lisätty täydennyshaussa myönnetyt kilpailut, sekä tarkennettu ohjeistusta seurakilpailuihin osallistumisesta. Päivitetty seurakilpailukalenteri löytyy täältä.

Elementtilistat ja musiikit

Kilpailukausi on kovaa vauhtia käynnissä. Nyt on hyvä hetki tarkistaa, että luistelijoiden, parien ja joukkueiden elementtilistat sekä musiikit ovat varmasti ajan tasalla Taikkarissa. Oikeat musiikit ovat kilpailijoiden suorituksen kannalta tärkeitä, ja päivitetyt elementtilistat helpottavat merkittävästi tuomareiden ja teknisten työskentelyä.  Tietojen oikeellisuus on luistelijan/joukkueen omalla vastuulla.

Muodostelmaluistelun seuratuomarikoulutus

20.–21.1.2024 Järjestetään koulutus uusille muodostelmaluistelun seuratuomareille Keravalla. Koulutus järjestetään KeMu:n Mupi-kilpailun yhteydessä, Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen kaikille tuomarin urasta kiinnostuneille.


VALMENTAJALLE
Muodostelmaluistelun joukkuesiirtojen pelisäännöt keväälle 2024

Muodostelmaluistelun lajityöryhmä on päivittänyt joukkuesiirtojen pelisääntöjä keväälle 2024. Valmentajille järjestetään aiheesta yhteinen Teams-tapaaminen ti 12.12.2023 klo 12.15-13.00. 

Osallistujat saavat Teams-linkin sähköpostiinsa vahvistusviestissä heti ilmoittautumisen jälkeen. 

Valmistu valmentajaksi vuoden mittaisessa oppimisprosessissa

Oletko kiinnostunut kokonaisvaltaisesta valmennuksesta? Tule mukaan 1-1,5 vuoden mittaiseen oppimisprosessiin. Valmennuksen osaamisalan koulutus on loistava keino tehostaa omaa käytännön valmennustyötä. Tule mukaan kehittämään osaamistasi kokonaisvaltaisesti ja löydä oma valmennusfilosofiasi! 

Lue lisää täältä >>

LUISTELIJALLE
Pojat jäällä -aamuharjoituksissa vielä tilaa

Kaikille B-silmuista ylöspäin kilpaileville pojille järjestetään maksuton yhteinen, viikoittainen aamujää Pirkkolassa. Valmentajana toimii Ari-Pekka Nurmenkari.  

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

Supersuositut kesäleirit Vierumäellä

Liiton supersuositut kesäleirit tulevat taas! Kesä-heinäkuussa 2024 järjestetään kaksi laadukasta kesäleiriä Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. 
Valmennustiimiin kuuluvat mm. Nuorten olympiavalmentaja Sirkka Kaipio sekä virolainen huippuvalmentaja, monille suomalaisluistelijoillekin tuttu Tiiu Valgemäe. 
 
Leirien lisätiedot ja ilmoittautumiset TÄÄLTÄ.

MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ

Saimme lisää perjantain ja lauantain päivälippuja myyntiin Grand Prix Espoo -kilpailuun. Nyt kaikki  luistelijaperheen jäsenet lippukaupalle ja kannustamaan suomalaisia huippusuorituksiin. Liput myy  Ticketmaster.fi.

Muistattehan ilmoittaa liiton markkinointi- ja viestintätiimille, kun olette suoratoistamassa liiton alaisia kilpailuja. Näin saamme lisättyä nämä myös
SkatingFinland-sivustolle. 

Isänpäivän Erikoistarjous! 

Onko sinulla etsinnässä viime hetken lahja isälle tai muulle läheiselle?

 

Grand Prix Espoo -kilpailun unohtumaton gaalanäytös tarjoaa viihdettä jokaiselle katsojalle.  Vain tämän viikon torstaista sunnuntaihin kaikki gaalaliput –25% normaalista hinnasta. 

Tarjous on voimassa 9.–12.11.2023 ja koskee kaikkia lipputyyppejä.

 

Varaa lippusi tästä!

TAPAHTUMAKALENTERI

17.–19.11. Grand Prix Espoo, Espoo Metroa Areena 
28.12. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #2, Espoo

Ilmoittautumiset liiton tapahtumakalenterin kautta.

ilo • kannustus • turvallisuus • tavoitteellisuus
Suomen Taitoluisteluliitto | stll.fi | skatingfinland.fi | instagram | facebook