TOUKOKUUN SÄHKÄRI
KILPAILUYKSIKÖT KAUDELLE 2023-2024

Lohkojakoja varten luistelija- ja joukkuetiedot tulee olla kunnossa Taikkarissa 31.5. mennessä kaikkien niiden osalta, joilta seuraavan kauden tavoiteltu sarja on jo tiedossa. 

SEURAKILPAILUHAKU

Seurakilpailuhakua on päätetty jatkaa vielä sunnuntaihin 7.5. asti, koska Taikkarissa olleen virheen vuoksi haku ei näyttänyt olevan avoinna. Toivottavasti seurat hakevat innokkaasti ja sankoin joukoin kilpailuja järjestettäväkseen. Jo saapuneiden hakemusten osalta asia on kunnossa, eikä uusia hakemuksia tarvitse tehdä

Lue lisää.

SEUROJEN KUULEMINEN

Sääntökirjan sääntömuutokset vahvistetaan seurojen kuulemisen jälkeen. Seuroille ja arvioijille on lähetetty Taikkarin kautta sähköpostilla ennen vappua kutsu kyselyyn vastaamiseen. Muistattehan käydä vastaamassa kyselyyn sunnuntaihin 14.5.2023 mennessä.

LIPUNMYYNTI JA VAPAAEHTOISTEN HAKU AVATAAN TOUKOKUUSSA
VIERUMÄEN LEIRITYKSET KAUDELLA 2023-2024

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Suomen Urheiluopisto käynnisti syksyllä 2016 yhteistyössä Taitoluisteluliiton kanssa mittavan yläkouluvalmennuksen ohjelman 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille.  

Toisen asteen leiritys puolestaan on tarkoitettu lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville tavoitteellisille taitoluistelijoille. Leiritykseen voivat hakea SM- tai kansalliset juniori- tai seniorisarjassa luistelevat urheilijat. 

Lisätiedot yläkoulu- ja 2. asteen leirityksistä sekä PRO-leiristä liiton nettisivuilla.  

Haut leirityksiin umpeutuu toukokuun lopussa.  

VALTAKUNNALLINEN LEIRITYS KAUDELLA 2023-2024
Valtakunnallista leiritystä järjestetään jälleen kaudella 2023-2024. Seurojen yhteyshenkilöille lähetetään kesäkuun alussa ilmoittautumislinkit, joiden kautta seura ilmoittaa leirityksiin valitsemansa luistelijat ja varaluistelijat, seurakiintiönsä mukaan. 
 
Seurakiintiöt ja leiritysaikataulu julkaistaan liiton nettisivuilla viimeistään viikolla 19, ja hinnat ja muut tiedot tarkentuvat sivulle toukokuun aikana.

TAIKKARIKOULUTUS

Seuroille järjestetään toukokuussa Taikkarikoulutuksia Teamsin välityksellä. Koulutukset on jaettu lajikohtaisesti ja koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki Taikkarin käyttäjät. Erityisesti kaikkien uusien seuratoimijoiden suositellaan osallistuvan koulutukseen.

Taikkarikoulutuksen ajankohdat:

MUODOSTELMALUISTELU /Kilpailuyksikön hallinnointi ja ilmoittaminen kilpailuihin
Keskiviikko 24.5. klo 9.00-10.00
Keskiviikko 24.5. klo 17.00-18.00

YKSINLUISTELU /Kilpailuyksikön hallinnointi ja ilmoittaminen kilpailuihin
Torstai 25.5. klo 9.00-10.00
Torstai 25.5. klo 17.00-18.00

Ilmoittaudu koulutukseen

SEUROJEN VUOSI-ILMOITUKSET

Seurojen vuosi-ilmoitukset ovat nyt täytettävissä Taikkarissa. Vuosi-ilmoituksen tiedot koskevat kautta 2022–2023. Taikkarin etusivulla on huomiokenttä "Vuosi-ilmoitusten täyttäminen on nyt avoinna. Voit myös vielä päivittää jo lähetettyä ilmoitusta". Klikkaa tekstin alla olevaa painiketta. 

Vuosi-ilmoitus tulee täyttää kokonaisuudessaan 31.5. mennessä. Apua ja tukea voi pyytää liiton seuratoiminnan kehittäjäl Teemu Hintikalta.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

19.5. Hyvinvoiva valmentaja -päivä (yhteistyössä STAV:n kanssa), Helsinki 
20.5. Vahvana vauhdikkaamminworkshop, Vantaa 
12.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #1, Vierumäki 
13.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #2, Vierumäki 
14.8. Seuratoimijoiden viestintä- ja markkinointikoulutus, Teams / Helsinki
26.8. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #1, Matinkylä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot liiton tapahtumakalenterin kautta.

ilo • kannustus • turvallisuus • tavoitteellisuus
Suomen Taitoluisteluliitto | stll.fi | skatingfinland.fi | instagram | facebook