MAALISKUUN SÄHKÄRI
HENKILÖSTÖUUTISIA

Liiton kilpailuyksikön toiminnoissa tapahtuu muutoksia Anne Fagerströmin jäädessä eläkkeelle kesän 2023 aikana. Jatkossa kilpailupäällikköjä on kaksi ja heillä kummallakin on omat lajivastuualueensa.

Laura Tykkyläinen aloittaa kilpailupäällikkönä 7.3.2023 ja hänen vastuullaan tulee olemaan jatkossa yksinluistelun, jäätanssin ja pariluistelun toiminta. Laura on SM-luokan spesialisti ja hän on toiminut päätoimisena vastuuvalmentajana vuodesta 2010. Laura on toiminut liiton työryhmissä jo useamman kauden ajan.

Lauran työparina tulee toimimaan kilpailupäällikköNina Gustafsson, joka ottaa vastuulleen muodostelmaluisteluun liittyvät asiat.  Kilpailuyksikössä toimii  osa-aikaisena työntekijänä myös Mika Laitinen, joka vastaa FSM-tulospalvelujärjestelmän kehittämisestä sekä teknisestä tuesta.

Tervetuloa Laura!

VALMISTUVIEN JA SIIRTYVIEN URHEILIJOIDEN  KIITTÄMINEN

Jälleen tänä keväänä useat urheilijat ympäri Suomen valmistuvat urheilijauraltaan. Luistelu-uran päättäminen on suuri elämänmuutos myös meidän urheilijoillemme. Kannustamme seuroja muistamaan ja kiittämään niin kaikkia valmistuvia urheilijoita kuin mahdollisesti myös niitä, jotka päättävät jatkaa uraansa jossain muualla.

Samalla on myös hyvä hetki muistuttaa valmistuvia urheilijoita erilaisista mahdollisuuksista jatkaa lajin parissa valmentajana, arvioijana tai seuratoimijana.

SUOMEN TAITOLUISTELULIITON ANSIOMERKIT

Kevät on hyvää aikaa kiittää myös seurojen vapaaehtoisia ja muita seuratoimijoita. Siihen hyvä mahdollisuus on esimerkiksi Taitoluisteluliiton ansiomerkit,  joita seurat voivat  hakea urheilullisista ansioista, valmennuksellisista ansioista ja/tai järjestöllisistä ansioista. 

Hakemus tulee jättää viimeistään kaksi viikkoa ennen liittohallituksen kokousta.

TAIKKARIN TIETOJEN PÄIVITYS

Taikkari toimii liiton tiedotuskanavana ja postitusjärjestelmänä. Seuran vastuulla on huolehtia siitä, että yhteystiedot päivitetään Taikkariin kun henkilöiden vastuissa tapahtuu muutoksia.

Kauden 2023-2024 lohkojakoja varten luistelijatiedot tulee olla kunnossa Hoikassa viimeistään 31.5.2023 kaikkien niiden osalta, joille seuraavan kauden tavoiteltu sarja on jo tiedossa. Muistattehan myös muodostaa uuden kilpailuyksikön Taikkariin, jos seuraan perustetaan uusi joukkue ja toisaalta inaktivoida joukkueen, jonka toiminta päättyy kauden loppuessa. Näin saamme lohkojakoja varten mahdollisimman oikeaa tietoa ja lohkojaot julkaistua mahdollisimman pian kesäkuun alkupuolella.

KAUDEN 2022-2023 KIERTOPALKINNOT -UUSI PALKINTO: VUODEN KASVATTAJAVALMENTAJA

Taitoluisteluseuroilla on jälleen mahdollisuus ehdottaa kiertopalkintojen saajia! Seurojen ehdotettavana on tänä keväänä kolme palkintoa, joista Vuoden kasvattajavalmentaja on aivan uusi palkinto.

Kiertopalkintojen saajaa voi ehdottaa 28.2.-31.3.2023. Palkintojen saajat julkistetaan ja palkinnot jaetaan liiton kevätliittokokouksen yhteydessä lauantaina 22.4.2023 Hotelli Clarionissa .  

Ehdota palkintojen saajia

HAKU LIITON TYÖRYHMIIN

Haku Suomen Taitoluisteluliiton työryhmiin avautuu jälleen keväällä 2023. Uusi työryhmäkausi tuo mukanaan muutamia uudistuksia työryhmien sisältöön ja vastuualueisiin. Lisäksi työryhmien toimintakausi kasvaa nykyisestä kahdesta vuodesta kolmeen vuoteen. Tarkemmat tiedot työryhmien toiminnasta ja hakemisesta työryhmiin julkaistaan pian. Toivomme laajasti lajin asiantuntijoita mukaan kehittämään suomalaista taitoluistelua!

MUISTUTUS: SEURAN LOGON TOIMITUS LIITOLLE

Suomen Taitoluisteluliitto päivittää sosiaalisen median pohjia eri kilpailutapahtumiin. Tätä varten toimittakaa seuranne virallinen logo sähköpostitse 8.3.2023 mennessä osoitteeseen emmi.koskiniemi@stll.fi

Logo tulisi lähettää läpinäkyvällä taustalla pngjpg tai vektorimuotoisena (aieps) -tiedostona.

TÄHTIDIPLOMIT

Tähtidiplomit on päivitetty seurojen käyttöön ja ne on tallennettu materiaalipankkiin. 

Materiaalipankki

TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

1.2. - 15.3. Haku perustason ja jatkotason valmentajakoulutuksiin
14.4. Luistelijan keho- ja ruokarauhaworkshop
22.4. Seuraseminaari, kevätliittokokous ja gaala

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit tapahtumakalenterissa.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME KOULUTTAA
Vierumäellä järjestetään uutena leirinä Future Skating Stars taitoluistelun kesäleirit yksinluistelulle sekä muodostelmaluistelulle 12.-15.6.2023

ilo • kannustus • turvallisuus • tavoitteellisuus
Suomen Taitoluisteluliitto | stll.fi | skatingfinland.fi | instagram | facebook