MARRASKUUN SÄHKÄRI
TAITOLUISTELULIITTO HAKEE SEURATOIMINNAN KEHITTÄJÄÄ

Nykyisen työntekijän siirtyessä uusiin haasteisiin Suomen Taitoluisteluliitto hakee kokopäivätoimiseen työsuhteeseen seuratoiminnan kehittäjää. Hakemukset palkkatoiveineen 30.11. mennessä. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt. Lue lisää

#KIITOSSEURATOIMIJA
Nyt on aika tehdä näkyväksi ne miljoonat tunnit vapaaehtoistyötä, jota urheiluseuroissa tehdään vuosittain. Kerro somessa tunnisteella #kiitosseuratoimija, mitä tärkeää tai vaikuttavaa urheiluseurasi on saanut aikaan vapaaehtoisvoimin.

Olympiakomitea ja OP Ryhmä valitsevat kiitospostausten joukosta vuoden seuran, joka saa OP Ryhmän lahjoittaman 3000€ stipendin. Kampanja jatkuu 30.11. asti.

OKM SEURATUEN HAKU ON AVOINNA

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen hakuaika on avoinna 30.11. asti. Tukea voidaan hakea lasten ja nuorten liikuntaharrastamisen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, lisätä toiminnan monipuolisuutta sekä kokeilla innovatiivisia toimintamalleja. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä sekä tukea vapaaehtoistyötä. 

Liiton seuratoiminnan kehittäjät sparraavat seuroja hakemusten kanssa. Lue lisää.

MUUTAMA ERÄ FLEECE-LIIVEJÄ JÄLJELLÄ

Yhtenäinen ilme vapaaehtoisille seuran tapahtumiin? Taitoluisteluliitto myy vapaaehtoistoiminnassa käytettyjä, juuri pesetettyjä sinisiä fleece-liivejä. Liivit myydään 10, 20 ja 30 kpl erissä. Liivien selässä lukee tekstinä #skatingfinland. 

Lue lisää

TÄHTISEURA-OHJELMAN TUKIKLINIKAT SEUROILLE
Olympiakomitea järjestää Tähtiseura-ohjelmasta kiinnostuneille, ohjelmaan mukaan lähteneille ja uudelleen auditointiin tuleville Tähtiseuroille tukiklinikoita etäyhteyksin. 

29.11. Verkkopalvelun käyttö
7.12. Yleisesittely

Jos et pääse mukaan klinikalle, voit myös katsoa videon Olympiakomitean nettisivuilta. 

TÄYDENNYSKOULUTUS GP:N YHTEYDESSÄ

Benoit Richaud, yksi tämän hetken tunnetuimpia taitoluistelukoreografeja, saapuu marraskuussa Suomeen kertomaan valmennusmetodeistaan ja koreografioiden syntyprosessista, sekä keskustelemaan koreografioiden ajankohtaisista aiheista.

Skating skills methodology and exploration of the choreography creation -täydennyskoulutus järjestetään 24.11. Espoossa. Koulutukseen sisältyy luento- ja jääosuus. Lue lisää

KESÄLEIRIT PUKINKONTTIIN

Taitoluisteluliiton suositut kesäleirit järjestetään jälleen kesä-heinäkuussa 2023. Tulevilla leireillä jääharjoittelusta vastaavat nuorten olympiavalmentaja Sirkka Kaipio sekä virolainen huippuvalmentaja Tiiu Valgemäe. Lue lisää

TULEVAT TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

24.11.  Skating skills methology and exploration of choreography creation process by Benoit Richaud, Espoo
29.11.  SeuraTeams, Teams
18.12. Seuratapaaminen yl, jt, pl SM-kilpailujen yhteydessä, Joensuu
4.2. Taitoluisteluohjaajan koulutus: moduuli #3, Vierumäki
5.2. Taitoluisteluohjaajan koulutus: moduuli #1, Vierumäki
18.2. Taitoluisteluohjaajan koulutus: moduuli #1, Kuortane
19.2. Taitoluisteluohjaajan koulutus: moduuli #2, Kuortane
26.2. Seuratapaaminen muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa, Helsinki

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit tapahtumakalenterissa.

ilo • kannustus • turvallisuus • tavoitteellisuus
Suomen Taitoluisteluliitto | stll.fi | skatingfinland.fi | instagram | facebook